BEMUTATKOZÁS

NEXTPARTY

Ha egy igazán jó Party zenére vágyik! A millió együttes közül válasszon minket! Az indok egyszerű: Mert tényleg tudjuk, milyen egy remek buli! Több, mint húsz éve szórakoztatjuk a Tisztelt Nagyérdeműt!  Fantasztikus élményeket kapunk minden egyes rendezvényen, és számos hihetetlen esemény résztvevői lehettünk, és zenénkkel, énekünkkel táncra perdíthettünk fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt.

Számunkra is élmény minden egyes bál, esküvő, céges party, vagy éppen szilveszteri buli, ahová elhívnak minket, hiszen azt jelenti, hogy megosztják velünk eme eseményt, és ránk bízzák a hangulatról való gondoskodást!

 

PARTY BOMBA

– Műsorainkban egyaránt retró slágerek, és a mai modern dalok is megtalálhatóak, így minden korosztály garantáltan jól érzi magát! A repertoárok között megtalálható angol, német, francia, spanyol zene is igény szerint. A technikával sem kell bajlódnia, mivel együttesünk kiváló minőségű hangszerekkel és hangosítással rendelkezik,amely szabadtéren és zárt térben is kiválóan szól.

A NextParty együttes 3 főből áll, mindhárman zeneiskolát végeztünk, és azóta is folyamatosan ebben élünk, dolgozunk, éneklünk. Ismerjük a retró zenét, és a modern kort egyaránt! Élő zenével lépünk fel minden esetben, melyhez mi biztosítjuk a technikát, és hangszereket!

Ma már, amikor mindenhol, minden szakmában rengetegen tevékenykednek, akár hitelesen, akár kevésbé, jó tudni, hogy egy este, egy buli erejéig igazán felhőtlen szórakozást tudunk nyújtani!

Milyen rendezvény kapcsán keres együttest? Fellépést vállalunk többek között: esküvőkön, céges partyn, szilveszteri bulin, bálon, valamint különböző kisebb-nagyobb rendezvényeken. Írja meg elképzelését, vagy keressen minket telefonos elérhetőségünkön, velünk jól fog szórakozni mindenki!

 

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGTISZTELNEK BIZALMUKKAL!