GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Dj szolgáltatás Budapest 01

 

Hány fős felállásban vállaltok fellépést? 
Zenekarunk felállása 5 fős, a megszokott, színvonalas élőzenéhez elengedhetetlen minden tag jelenléte!
Szükség szerint a felállásunk plusz fúvósokkal bővíthető 6-7 főig.


Szerződéskötés előtt célszerű-e élőben is meghallgatni benneteket?
Az erre igényt tartóknak igyekszünk biztosítani a meghallgatási lehetőséget, de segítség lehet a honlapunkon elérhető felvételeink megtekintése is a számotokra.


Mekkora méretű színpadra van szükségetek? 
Talán nincs is olyan méretű színpad, vagy tánctéri rész, ahol zenekarunk ne játszott volna és eddig sikerült megoldanunk a helyi adottságokhoz igazítani zenekarunk elhelyezését. A leglényegesebb fix pont a dob és a billentyű, ezen kívül rugalmasan tudjuk alakítani elhelyezkedésünket! A zenekar kultúrált elhelyezkedéséhez a technikai terület 5×4 méter.


Milyen alapvető feltételeket kell biztosítanunk számotokra? 
Egyszeri ellátást, megfelelő fellépési körülményeket, áramvételezési dugaszokat, sima felületű padlót és a tánctértől elhatárolt zenekari területet kérünk biztosítani.


Milyen stílusú zenét játszotok? 
Minőségi partyzene repertoárunk van. Stílusokat tekintve változatosan vannak összeválogatva. Minden esetben közismert, kedvelt slágerek kiválasztására törekszünk, így minden korosztály számára megfelelő zenét biztosítunk. Előadásunkban törekszünk a zenei élmény átadására, a bulihangulat kialakítására, interaktívan, a közönség igényeihez minden esetben rugalmasan alkalmazkodunk, amennyiben szükséges, változtatunk a műsor menetén.


Milyen hosszú műsoridővel rendelkeztek? 
6-8 óra.


Játszotok-e mulatószenét? 
Természetesen, amennyiben van rá igény.


Vállaltok-e úti mentes kíséretet, valamint mennyasszonyi kikérést? 
A hangszeres adottságaink miatt sajnos nem.


Vállaljátok-e kívánságdalok betanulását? 
Rendezvényenként egy-egy kívánságdal, vagy nyitótánc betanulását vállaljuk. A megfelelő színvonalú előadás miatt kérjük, hogy a rendezvény előtt legalább 30 nappal, írásban küldjék el az előadót és címet, vagy a dal linkjét e-mailes elérhetőségünkre, vagy Facebook-os chatünkre!


Hogyan lehet megrendelni a zenekart? 
Minden esetben írásban kérjük a felkérést! Szerződéskötéskor a részvételi díj 30%-át kérjük előlegként.


Hogyan és mikor kell kifizetni a zenekar teljes fellépési díját?
Cégek és önkormányzatok esetében van mód átutalásra is a teljesítést követő 8 napon belül. Magánszemélyek esetében a helyszínen, a fellépés megkezdése előtt, a technikai készenlét után készpénzzel. 


Milyen ellátást kell biztosítani a zenekarnak? 
Egyszeri meleg étkezést, ásványvizet, üdítőt és kávét kérünk biztosítani. A svédasztal jellegű étkeztetés is megfelelő, az elfogyasztáshoz 5 fős külön étkezőhelyet kérünk biztosítani.

 


Call Now Button