BEMUTATKOZÁS

 

Esküvői dj árak Budapest

 

A Next Party 5 főből álló party-, és rendezvény zenekar.

A felállás:
Munkhárt Ádám- billentyű, ének
Szántai István- gitár, ének
Bak Ernő- basszusgitár, ének
Simon Zsolt- dob
Mikula István- harsona

Munkhárt Ádám- szintetizátor, ének

 

Esküvői dj árak Budapest 03

Munkhárt Ádám vagyok a zenekar alapítója, énekese és billentyűse. A zene iránti szeretetem már kisgyermekként kezdődött, ekkor döntöttem el, hogy zenész leszek. Az általános iskolában felfigyelt rám az énektanár, aki szólt a szüleimnek, hogy érdemes lenne engem ebbe az irányba terelgetni. El is kezdtem az alapfokú zeneművészeti iskolát, ahol négy év szolfézs és zongoratanulás következett. Az alapfokú zeneművészeti elvégzése után felvételt nyertem a Weiner Leó Zeneművészeti szakközépiskolába. Kiváló művészektől tanulhattam, amiért örökre hálás leszek. Megfordultam több zenekarban, saját alapítású duó és trió felállású zenekaraimmal játszottam különböző rendezvényeken, de a Next Party megálmodásával kezdődött számomra az igazi, élvezetes zenélés.
Zenekarom révén barátokra, szakmailag kiváló kollégákra tettem szert, akikkel szívesen veszünk részt az Ön által megálmodott rendezvényen.

 


 

Szántai István- gitár, ének

Esküvői dj árak Budapest 05

1984-ben talán a „Nagytestvér” akaratából történt, hogy meghallottam azt a hangszert, azt a (gitár)hangot, aminek eredményeképpen – ma már kijelenthető-, egy életre szerelmes lettem a gitárba. Mindegy, hogy nejlon vagy acél húr, rock, vagy mulatós, a gitárjáték mind a mai napig ugyanolyan izgalmas a számomra bármilyen stílusról legyen is szó, mint azon a bizonyos első napon. Hangszeres tudásom gyarapításában több intézmény és zenész kollégám segített, köszönöm nekik segítségüket, odaadó munkájukat: Szabó László, Keresztes Viktor, Szekeres Tamás, Homoky Viktor, Schmidt Stúdió, Ellenpont Művészeti Egyesület. Az eltelt számos év alatt rengeteg élményt, örömet szerzett ez a hangszer számomra és reményeim szerint mindazok számára, akikkel találkozhattam, akiknek zenésztársaimmal együtt emelhettem rendezvényük, ünnepük fényét. Nekik, a hangulatot felfokozó, a „rezgést átvevő” közönségnek tartozom a legnagyobb köszönettel és hálával a zenész évekért, akikkel közös élménnyé válik a party, az esküvő, a bál, a nagyszínpadi szereplés, az együtt töltött idő. Tartson ez örökké! Várom, hogy találkozzunk a következő Next Party-n!


 

Bak Ernő- basszusgitár, ének

Esküvői dj árak Budapest 01

A zene nagy teret hódított meg az életemben. Kilenc évesen kezdtem zenével foglalkozni, ami azóta olyannyira kinőtte magát, hogy jelenleg tanárként oktatom diákjaimat a hangszeres játékra. Mint tanárnak, jó példát illik mutatni, ezért a zenekar, a közös zenélés, életem egyik nagyon fontos része.

 

 

 

 

 

 


Simon Zsolt- dob

Esküvői dj árak Budapest 04

Apai vonalon több zenész is van a családban, így volt kitől örökölnöm ezt a „lüktetést”. Szüleimtől már tizenévesen megkaptam az első dobfelszerelésem, így nem volt kérdéses számomra, hogy a ritmus végig fogja kísérni az életem. Jobbnál- jobb magántanároktól tanultam, de mellette szükség volt a rengeteg gyakorlásra és önfejlesztésre. Kezdetben a mindennapos „csörömpölésemmel” valószínűleg a családom idegeire mehettem, de szerencsére ma már agyon büszkék arra, amit csinálok. Volt szerencsém sok zenekarban fejleszteni a tudásom és kiváló muzsikusoktól gyűjtöttem tapasztalatot az évek során. A legkedvesebb számomra mégis a jelenlegi Next Party csapata. Örülök, hogy a tagja lehetek!


Mikula István- harsona

Esküvői dj árak Budapest 02A zenei tanulmányaimat általános iskolában kezdtem zongora szakon. Mivel édesapám és nagyapám is muzsikált, már gyermekként „megfertőződtem” a zene iránt. A korai zongora és szolfézs ismeret erős alapot biztosított a későbbiekhez. Középiskolás éveim alatt szerettem bele a harsonába. Mind a mai napig szívesen emlékszek vissza azokra az időkre és hálás vagyok a sorsnak, hogy a legjobb tanároktól tanulhattam. Volt szerencsém többször fellépni a Soroksár Városi Fúvószenekarral, akikkel számos hazai és külföldi turnén vettünk részt. Kipróbáltam magam többféle stílusban és több együttesben is megfordultam. A zene mindig is jelen volt az életemben és remélem ez így is marad. A célom, hogy az embereknek érzelmeket közvetítsek a zene erejével.


Call Now Button