ESKÜVŐI DJ

Esküvői dj Budapest-20-768x466

Életed legfelejthetetlenebb napjának zenei aláfestése

Esküvői dj Budapest-768x1024

Üdvözöllek! Munkhárt Ádám vagyok, mint személyes esküvői DJ-d, gondoskodok arról, hogy életed legcsodálatosabb napja igazán felejthetetlen legyen a zenei aláfestéssel. Elkötelezett vagyok a boldogságod és a vendégek szórakoztatása iránt, és minden esküvőn a legjobb szolgáltatást nyújtom.

Minden zenei elképzelésedet valóra váltom, és gondoskodom arról, hogy életed legfontosabb napja tökéletes legyen. Legyen szó akár a polgári szertartásról, a lánykikérésről vagy a lagziról, én mindenre felkészültem.

Egyedi zenei összeállítással a Ti napotokra szabom a zenét, és figyelembe veszem a személyes ízléseteket, kedvenc dalaitokat és az általatok kért zenei stílusokat. Választható zenei stílusok széles skáláját kínálom, az örökzöldektől a legfrissebb slágerekig, hogy mindenki találjon kedvére valót.

Professzionális hang- és fénytechnikai felszereléseimmel garantált a tökéletes hangzás és látványos fényeffektek.

Kiemelt figyelmet fordítok az egyedi igényekre, és minden esküvőt úgy szervezek, hogy az a párok elképzeléseinek megfeleljen. Legyen szó akár szertartás hangosításáról, hangulatvilágításról, zenekar vagy énekes hangosításról, karaokéról vagy nyitótánc elkészítéséről, én mindenre készen állok.

Kérj ajánlatot most! Ismerkedj meg velem, és kérj egyedi ajánlatot! Engedd, hogy én tegyem felejthetetlenné életed legfontosabb napját a zene segítségével. Várlak szeretettel az esküvődön!

Tisztelettel: Munkhárt Ádám


AHOL HALHATTÁL


 

SAJÁT ZENÉIM


ZENEI ÍZELÍTŐ

Műsorunkban szinte minden zenei stílus megtalálható: mai modern dalok-, rock-, diszkó-, hazai és külföldi előadók retro slágerei,
így minden korosztály számára tartalmas szórakozást, táncolható, bulizható zenét szolgáltatunk.


Call Now Button