RÓLUNK MONDTÁK

„Ha újra házasodhatnék, megtenném! Annyira csodás volt az esküvő, és a lagzi! Azóta is minden ismerősömnek ajánljak Titeket, mert széttáncoltuk magunkat! Semmi tuc-tuc, hanem olyan igazi, hagyományos, eszem-iszom, dínom-dánom, mulatunk hajnalig bulit kaptunk általatok, fergeteges volt!”

– Andi&Peti

„A fiam, és a kis barátnője – fiatalságuk okán – nem nagyon éltek meg igazi jó bulit, de a szilveszteribe elcsaltuk őket is, szülőkkel együtt, amolyan nagyobb, de mégis családi körű banzájként, és istenien szórakoztak! Sőt, azóta ők kérték, hogy ez lehetne hagyomány! Hihetetlen ilyesmit hallani egy huszonéves szájából! J „

– Antal család

„Teljesen elzárkóztam a mulatós zene ötletétől a kultúrház éves bálján, de már késő volt visszakozni, az asszisztensem elintézett mindent. Igaz, én kértem meg rá bár nem erre gondoltam. Meglepő módon, igazán élvezetes estét sikerült eltöltenünk, még én is ismertem a slágereket, és utólag is számos elismerést kaptunk a sikeres este miatt. Utólag is tehát köszönjük, és tőlünk mindenképp számíthatnak még megrendelésre”

– Kissné, Műv. Ház Kulturális Ig.

„Mulatós bombaaaaparty volt! Már vagy három éve folyamatosan összefutunk rendezvényeken, és minden alkalommal remek, amit összeraktok! A barátaimmal együtt még sok sikeres évet kívánunk Nektek”

– Misi, és a banda

A fenti sorokat pár kedves megrendelőnk írta – kérés nélkül -, és igazán inspiráló ezeket olvasni! Ma már, amikor mindenhol, minden szakmában rengetegen tevékenykednek, akár hitelesen, akár kevésbé, jó tudni, hogy egy este, egy buli erejéig igazán felhőtlen szórakozást tudunk nyújtani!

Milyen rendezvény kapcsán keres együttest? Fellépést vállalunk többek között: esküvőkön, céges partyn, szilveszteri bulin, bálon, valamint különböző kisebb-nagyobb rendezvényeken. Írja meg elképzelését, vagy keressen minket telefonos elérhetőségünkön, velünk jól fog szórakozni mindenki!